Gratis bezorging door heel Nederland! m.u.v. Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel (gedeeltelijk), Zeeuws Vlaanderen en de Waddeneilanden

Low Budget Big Party!

Huur een biertap in 4 eenvoudige stappen

Wij maken het je graag makkelijk. Doorloop de 4 stappen en geniet van een zorgeloos feest!

Stap 1. Kies je deal

Bij Biertap Thuis Deal kan je kiezen uit 4 verschillende deals. Elke deal heeft een unieke bar, zodat er altijd een is die het beste aansluit bij jouw situatie. Daarnaast krijg je bij elke deal standaard een aantal fusten, statafels en voldoende glazen.

Stap 2. Bestel je bier

Elke bar wordt standaard geleverd met een aantal fusten bier, het merk kan je zelf kiezen. Uiteraard wil jij niet zonder bier komen te zitten. Bestel daarom eenvoudig extra fusten bier. Per ongeluk te veel besteld? Niet getreurd alle fusten die niet zijn aangeslagen kan je bij ons retourneren.

Ivm handlingskosten is de prijs van het fust bij retourneren lager dan de aanschafprijs.

Stap 3 Bestel je extra’s

Meer statafels  of fusten bier nodig? Geen probleem met één klik op de knop is het geregeld.

Stap 4. Bezorgen en ophalen

Heb je alles geselecteerd? Kies dan eenvoudig de dag waarop je het bezorgd wil hebben en wanneer we het weer kunnen komen ophalen. Bezorgen en ophalen is altijd gratis, met uitzondering van de Wadden-Eilanden en Zeeuws Vlaanderen en de provincies Groningen,Friesland, Drenthe en gedeeltelijk Overijssel.

 

Onze aflever- en ophaaldagen zijn maandag en vrijdag. We geven je dus de mogelijkheid om een bar te huren:

 

  • In het weekend voor 3 dagen. Bezorgdag is vrijdag, ophaaldag is maandag.
  • Voor een midweek voor 4 dagen.  Bezorgdag is maandag, ophaaldag is vrijdag.
  • Voor een week voor 7 dagen. Bezorg-ophaaldagen maandag-maandag, vrijdag-vrijdag

Op locatie zorgen wij voor de juiste lengte van de aan- en afvoerslang en geven we een duidelijke instructie omtrent het aanslaan van de fusten en het tappen.

 

 

Betaal eenvoudig online met Ideal, of kies er voor om tijdens het afleveren per pin te betalen. Let op kies je voor afrekenen bij aflevering, rekenen wij een aanbetaling van 10% bij bestellingen onder de €500,- en een aanbetaling van 50% voor bestellingen boven de €500,-

Let op per 50l fust rekenen we €50,- statiegeld. Dit betaal je dus bovenop het factuur bedrag en dient per pin te worden voldaan. Het statiegeld krijgt u retour gestort na het ophalen.

Wil je iets langer huren? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Low Budget Big Party!

Voor iedereen de perfecte deal!

Voor ieder feestje groot of klein hebben wij de perfecte deal. Bij elke deal leveren wij standaard een aantal fusten en sta tafels. Daarnaast is elke deal uit te breiden door extra’s te bestellen. Bekijk onze deals om te kijken welke het beste aansluit bij jouw feest.