Gratis bezorging door heel Nederland! m.u.v. Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel (gedeeltelijk), Zeeuws Vlaanderen en de Waddeneilanden

Biertap huren? Bekijk hier de bars

Biertap huren? Bekijk hier Onze deals!

Professionele en betaalbare biertap installaties voor elk feestje

Een bar huren?

Biertap huren bij Biertap Thuis Deal.

Wil je een onvergetelijk feest organiseren? Bij Biertap Thuisdeal bieden we de perfecte oplossing: biertaps huren voor thuis! Met onze professionele biertaps haal je de authentieke tapervaring in huis. Of je nu een verjaardagsfeest, bruiloft of bedrijfsevenement organiseert, onze biertapverhuurservice zorgt voor vers getapt bier van de hoogste kwaliteit en zorgt ervoor dat het bier altijd op de perfecte tempratuur geserveerd kan worden.

 

Waarom zou je een biertap huren bij Biertap Thuisdeal? Ten eerste, we bieden een breed assortiment aan biertaps, van compacte tafelmodellen tot grote mobiele bars. Daarnaast leveren we complete tapinstallaties, inclusief, bierfusten, glazen en statafels, zodat je direct aan de slag kunt. Onze taps zijn eenvoudig te bedienen en onderhoudsvriendelijk.

 

Bij Biertap Thuisdeal staan we voor kwaliteit en betrouwbaarheid. We zorgen voor een snelle levering en installatie op locatie. Bovendien bieden we flexibele huurperiodes, zodat je de biertap kunt huren voor de duur van jouw evenement. Onze tarieven zijn transparant en betaalbaar, zonder verborgen kosten.

 

Wacht niet langer en maak van jouw feest een succes met een gehuurde biertap van Biertap Thuisdeal! Reserveer jouw biertap vandaag nog via onze website. Laat het bier vloeien en geniet van de ultieme tapervaring!

 

Kom je de tapinstallatie liever zelf ophalen? Bekijk dan onze afhaal deals!

 

Heb je nog vragen neem dan contact met ons op!