Gratis bezorging door heel Nederland! m.u.v. Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel (gedeeltelijk), Zeeuws Vlaanderen en de Waddeneilanden

Even voorstellen

Wie wij zijn?

Professionele en betaalbare biertap installaties voor elk feestje

Wat we doen

Ons concept

Waarom kiezen voor Biertap Thuis Deal

De voordelen

Na al meer dan 20 jaar actief te zijn met het installeren, reinigen en onderhouden van professionele biertapinstallaties, is Biertap Thuis Deal opgericht. Met dit concept willen wij het voor iedereen mogelijk maken om goed en kwalitatief bier te tappen tijdens een thuis feest. Dit alles voor een betaalbare prijs en zonder dat het jou veel moeite kost. Bij het organiseren van een thuis feest komt namelijk al genoeg kijken. Daarom is het huren van een biertap bij ons erg eenvoudig. Hoe dit in zijn werk gaat? Kijk hier hoe het huren van een biertap bij ons werkt.

Het huren van een bar/biertap is bij ons erg voordelig en scheelt je ook een hoop geregel. Wij komen de bar/biertap namelijk gratis afleveren en ophalen en brengen je ook gelijk het aantal gewenste fusten. En om het nog makkelijker te maken krijg je bij ons standaard een aantal statafels voor je feest. Dan is ook dat weer geregeld!

Op bijna elk feestje is bier het meest gedronken drankje, dit zal geen verassing voor je zijn. Wat ook geen verassing is, is dat bier op zijn lekkerst is als het goed koud is (circa 5° graden). Toch is het vaak erg lastig om een grote hoeveelheid bier koud te krijgen als je met kratten/ flessen aan de slag gaat. Daarnaast is het natuurlijk ook nog een gedoe om al dat bier te gaan kopen bij de supermarkt, niet te vergeten dat je na het feest alles weer retour moet brengen voor het statiegeld.

Als je het ons vraagt is het huren van een biertap daarom het betere alternatief. Zo weet je zeker dat je het bier altijd op de juiste temperatuur serveert en al je gasten tevreden zijn. Verder brengt een biertap sfeer met zich mee en vinden mensen tapbier lekkerder dan bier van de fles. Kortom, alleen maar voordelen! 

Betaalbaar tappen voor iedereen!

Benieuwd hoe het werkt?

Bekijk hier de mogelijkheden en onze werkwijze om meer te weten te komen over onze deals.

Biertap thuisdeal

Leeftijds verificatie

Door op Enter te klikken, verklaar ik dat ik ouder ben dan 18 en zal voldoen aan de bovenstaande verklaring.

Of

Geniet altijd verantwoord.