Gratis bezorging door heel Nederland! m.u.v. Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel (gedeeltelijk), Zeeuws Vlaanderen en de Waddeneilanden

Bekijk hier de bars

Onze afhaal deals!

Professionele en betaalbare biertap installaties voor elk feestje

Vanaf heden is het ook mogelijk om een tafeltap af te halen bij ons tijdelijk afhaalpunt te Kerkdriel (nabij ’s-Hertogenbosch). Het adres van het afhaalpunt wordt in de bevestigingsmail aangegeven. Bij het huren van een tafeltap is de afname van minimaal één fust bier naar keuze verplicht. Huurtarief van tafeltap bedraagt €42,50 per dag.

 

Dit betekent:
Maandag tot Dinsdag – 1 dag huurkosten à € 42,50.
Dinsdag tot Woensdag – 1 dag huurkosten à € 42,50.
Woensdag tot Donderdag – 1 dag huurkosten à € 42,50.
Donderdag tot Vrijdag – 1 dag huurkosten à € 42,50.
Vrijdag tot Zaterdag – 1 dag huurkosten à € 42,50.
Zaterdag tot Maandag  – 1,5 dag huurkosten à € 63,50.

Het is mogelijk om de huurperiode te verlengen à € 42,50 per dag.

Retour brengen tafeltap is mogelijk tussen 9.00-10.30 uur in de ochtend (na de files).
Ophalen tafeltap is mogelijk tussen 10.30-12.00 uur in de ochtend.

 

In onderling overleg kan er incidenteel afgeweken worden van bovengenoemde tijden, neem hiervoor telefonisch contact met ons op.

Bij het ophalen van de tafeltap krijgt men een korte uitleg over de werking van de tafeltap.
De betaling dient te geschieden per Ideal via de webshop of contante betaling bij ophalen.

 

Let op! Naast het factuurbedrag berekenen wij nog een bedrag van € 100,00 voor borg/statiegeld welke bij afhalen contant betaald dient te worden. Bij retour brengen van de tafeltap en fusten krijgt u dit bedrag contant retour, indien alles in orde is.

Verkoop fusten bier.
Het is mogelijk om alleen fusten bier af te halen. Dit is speciaal voor degene die thuis in het bezit zijn van een biertap. Voor alleen afhalen van fusten bier en retour brengen van de lege fusten kunt u bij ons terecht tussen 09.00-12.00 uur in de ochtend (zie bovenstaand schema).

De betaling dient te geschieden per Ideal via de webshop of contante betaling bij ophalen.

Let op! Naast het factuurbedrag berekenen wij nog een bedrag van € 40,00 aan statiegeld per fust, welke bij afhalen contant betaald dient te worden. Bij retour brengen van de lege fusten krijgt u dit bedrag contant retour.

Kom niet onaangekondigd maar neem telefonisch contact met ons op bij retour brengen fusten. Zo voorkomt u dat u voor een gesloten deur staat.